Στην Cablenet ο Θωμάς Χόπλαρος

09/02/2018 | News & Events

Καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Cablenet Communication Systems Ltd ανέλαβε από τις αρχές Ιανουαρίου, ο κ. Θωμάς Χόπλαρος.

O Θωμάς Χόπλαρος έρχεται να ενισχύσει την εμπορική ομάδα της Cablenet Business, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη και συνεχώς μεταβαλλόμενη επιχειρηματική αγορά.

Μέρος του ρόλου του στην Cablenet θα είναι η ενίσχυση της παρουσίας της Cablenet Business καθώς και η αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας στον επιχειρηματικό τομέα.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χόπλαρος θα είναι υπεύθυνος για την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων με τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά.

Ο κ. Χόπλαρος έχει 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Στη διάρκεια της καριέρας του κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης που αφορούσαν την Ανάπτυξη Προϊόντων, την Επιχειρηματική Συμβουλευτική και την Επιχειρηματική Ανάπτυξη σε διάφορες εταιρείες μεταξύ των οποίων η ΜΤΝ Cyprus, η Logicom Solutions και η CL8.com.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ καθώς και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Business School of Netherlands.

Καλωσορίζουμε τον Θωμά Χόπλαρο στην οικογένεια της Cablenet και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.