Η Εταιρεία

Cablenet Business

Η έμφαση στον τομέα των επιχειρήσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη σε θέματα τηλεπικοινωνιών, είναι σημαντικός στόχος της Cablenet, μιας από τις -όχι τυχαία- πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Κύπρο. Ένα ολόκληρο εξειδικευμένο τμήμα, που ενημερώνεται και εξελίσσεται διαρκώς, είναι σε λειτουργία για να εξασφαλίσει το επόμενο επίπεδο επικοινωνίας για την επιχείρησή σας, και να πορευτεί πραγματικά στο πλάι σας, μετατρέποντας τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο σε προστιθέμενη αξία και ευκαιρίες για ανάπτυξη.

 

Cablenet

Σύγχρονη και πρωτοπόρα εταιρεία, η Cablenet είναι ο μοναδικός εντελώς ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνίας στην Κύπρο, με δικό της δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, για υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών: ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης υποστατικών – τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο-, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, και φυσικά, υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud) και φιλοξενίας εξυπηρετητών δικτύου. Η Cablenet διαθέτει κόμβους σε κάθε πόλη της Κύπρου, διασυνδεδεμένους μεταξύ τους με πολλαπλούς δακτύλιους για απρόσκοπτη λειτουργία, όπως επίσης άρτιο εξοπλισμό, με εφεδρικά συστήματα, για υψηλή διαθεσιμότητα. Στο εξωτερικό, διασυνδέεται με υψηλή διεθνή χωρητικότητα, μέσω διαφορετικών πολλαπλών υποθαλάσσιων καλωδιακών συστημάτων, με διεθνείς κόμβους σε Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Μασσαλία και Αθήνα, διασυνδεδεμένους πλήρως μεταξύ τους, με υψηλής χωρητικότητας επίγεια κυκλώματα οπτικών ινών, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη εφεδρικότητα του διεθνούς MPLS δικτύου της.

Χάρτης Διεθνούς Δικτύου Cablenet/wp-content/uploads/admin/2017/05/Cablenet-International-Network-MAP_LOWR.pdf

Μια Επισκόπηση της Cablenetpdf icon

Cablenet Business Σύστημα Εξυπηρέτησης

Πέρα από την ποιότητα υποδομών τεχνολογίας, επικοινωνία σημαίνει κατά βάση διαπροσωπικές σχέσεις. Με επίγνωση αυτής της αλήθειας, η Cablenet επενδύει με αντίστοιχη προσήλωση σε ανθρώπινο δυναμικό, με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο προσωπικό σύστημα υποστήριξης εταιρικών πελατών. Αναγνωρίζοντας αφενός την αξία της προσωπικής επικοινωνίας, και αφετέρου το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητές της, το Cablenet Business απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες, που σχεδιάζουν εταιρικές λύσεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως επιπέδου, και βρίσκονται εκεί συνεχώς, για να τις προσαρμόζουν σε κάθε νέα ανάγκη. Στόχος μας είναι η συνεχής επένδυση στη βελτίωση των υπηρεσιών μας σε κάθε επίπεδο, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία για τους εταιρικούς πελάτες μας. Γιατί η δική μας πορεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δική τους. Ένα σύγχρονο δίκτυο ειδικών είναι έτοιμoι να θέσουν την εμπειρία και τεχνογνωσία τους στην υπηρεσία της δικής σας επιχείρησης, και να σταθούν στο πλάι σας διαρκώς, σαν πραγματικοί συνεργάτες.
Ένα δίκτυο στο πλάι σας.

 

Καλωσήρθατε στο επόμενο επίπεδο επικοινωνίας για την επιχείρησή σας.