Υπηρεσία Business Internet

Διαδίκτυο για Επιχειρήσεις Υπηρεσία Business Internet Υπηρεσία Premium Internet
Πίσω στις Υπηρεσίες Διαδικτύου για Επιχειρήσεις

Υπηρεσία Business Internet

Η επιχείρησή μου είναι μικρού έως μεσαίου μεγέθους και χρειάζεται αξιοπιστία, ανταποδοτικότητα και υψηλές ταχύτητες χωρίς διακοπές.

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τις Συνδέσεις Business Internet που βασίζονται σε μία ποικιλία τεχνολογιών και σας παρέχουν μέγιστη κάλυψη δικτύου και αξιοπιστία.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών πακέτων υψηλών ταχυτήτων που φτάνουν μέχρι και 1Gbps/500Mbps (ταχύτητα λήψης/ταχύτητα αποστολής) σε περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Cablenet.

Όλα τα προϊόντα Business Internet περιλαμβάνουν 1 στατική διεύθυνση IP και αν χρειάζεστε επιπλέον ΙΡs, μπορούμε να σας τις προμηθεύσουμε σε ανταγωνιστική τιμή.

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: Επιλέγετε μία μοναδική λύση που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της δικής σας επιχείρησης και πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Χρόνο: Ταχύτητα, ταχύτητα και ταχύτητα. Επιπλέον, δεν θα διακινδίνευεται η ποιότητα της υπηρεσία σας.

Υποστήριξη: Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να σας παράσχουν αφοσιωμένη υποστήριξη, ώστε να επιλύσουν οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε. Καλέστε μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό).

Πήρα την απόφασή μου (ή θέλω απλώς να συζητήσω λίγο περισσότερο για την δική μου λύση). Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Απλά καλέστε μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό) ή στείλτε μας e-mail στο info@cablenet.business. Το αίτημά σας θα διαβιβαστεί το συντομότερο, σε έναν από τους έμπειρους Υπεύθυνους Πωλήσεών μας που θα επανέλθει σε εσάς για να σας προτείνει μία μοναδική λύση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση