Υπηρεσίες Δικτύωσης (WAN) για Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες Δικτύωσης (WAN) για Επιχειρήσεις Λύσεις Εθνικής Δικτύωσης (WAN) Λύσεις Διεθνούς Δικτύωσης (WAN)

Υπηρεσίες Δικτύωσης (WAN) για Επιχειρήσεις

Σχετικοί σύνδεσμοι Λύσεις Εθνικής Δικτύωσης (WAN) Λύσεις Διεθνούς Δικτύωσης (WAN)

Υπηρεσίες Εταιρικής Δικτύωσης

Η επιχείρησή σου και εμείς έχουμε κάτι κοινό: σε όποιο επίπεδο και αν δραστηριοποιούμαστε, εθνικό, περιφερειακό ή διεθνές, σκεφτόμαστε παγκόσμια. Ταχύτητα, υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ευελιξία προσαρμοστικότητα. Αυτό χρειάζεσαι. Τοπικές συνδέσεις point-to-point ή point-to-multipoint που επιτρέπουν την μεταφορά δεδομένων, φωνής και βίντεο μέσω καλωδίων Ethernet. Έτσι το διασφαλίζουμε. Παράλαβε το διαβατήριό σου για τον διασυνδεδεμένο κόσμο. Ας φτιάξουμε το ισχυρότερο δίκτυο για την επιχείρησή σας μαζί! Η επιχείρησή μου χρειάζεται γρήγορη και αποτελεσματική σταθερή τοπική δικτύωση. Τότε, οι Υπηρεσίες Τοπικής  Εταιρικής Δικτύωσης (WAN) ανταποκρίνονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στις προσδοκίες σας: τεχνολογία Layer-2 (Ethernet) και Layer-3 (VPN), ταχύτητες μέχρι 1Gbps, αναβάθμιση χωρίς διακοπή υπηρεσιών. Επιπλέον, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε εμείς για εσάς! Η διεθνής επέκταση της επιχείρησής μου απαιτεί ανάλογη δικτύωση. Διάσχισε τώρα τον πλανήτη με τις Υπηρεσίες Διεθνούς Εταιρικής Δικτύωσης (WAN): Διασύνδεση με Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Μασσαλία, Αθήνα και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με ταχύτητες μέχρι 10Gbps και προαιρετική παροχή, εγκατάσταση και διαχείριση του τερματικού εξοπλισμού από εμάς. Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω; Χρήμα: η λύση που σχεδιάζουμε βάσει των αναγκών της επιχείρησής σου είναι μοναδική. Έτσι, αποφεύγεις να πληρώνεις υπηρεσίες και χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεσαι. Επιπλέον, μειώνεις τα έξοδα διαχείρισης. Χρόνος: ελαχιστοποιούμε τις καθυστερήσεις ενώ η ταχύτητα του δικτύου σου αυξάνεται. Υποστήριξη: να θυμάσαι πάντα ότι η Cablenet Business είναι εδώ για να σε στηρίξει τεχνικά, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο θέμα που αντιμετωπίζεις.

Έχουμε κάτι κοινό: σκεφτόμαστε παγκόσμια ασχέτως του αν λειτουργούμε σε εθνικό, περιφερειακό ή διεθνές επίπεδο.

Η επιχείρησή σας χρειάζεται πολύ γρήγορη ταχύτητα, υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Αυτά τα διασφαλίζουμε προσφέροντας στην επιχείρησή σας τοπική σύνδεση Point-to-Point ή Point-to-Multipoint και εξασφαλίζοντας υπερυψηλές ταχύτητες για δεδομένα, φωνή και βίντεο μέσω καλωδίων ethernet.

Πάρτε το διαβατήριο σας για ένα διασυνδεδεμένο κόσμο.

Ας χτίσουμε μαζί το πιο δυνατό δίκτυο για την επιχείρησή σας!

Δείτε το MPLS Δίκτυο μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση