Λύσεις Εθνικής Δικτύωσης (WAN)

Υπηρεσίες Δικτύωσης (WAN) για Επιχειρήσεις Λύσεις Εθνικής Δικτύωσης (WAN) Λύσεις Διεθνούς Δικτύωσης (WAN)
Πίσω στις Υπηρεσίες Δικτύωσης (WAN) για Επιχειρήσεις

Λύσεις Εθνικής Δικτύωσης (WAN)

Η επιχείρησή μου χρειάζεται γρήγορη και αποτελεσματική, σταθερή τοπική δικτύωση.

Σας προσφέρουμε, λοιπόν, την πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση: Υπηρεσίες Τοπικής Εταιρικής Δικτύωσης που με τα πολλαπλά χαρακτηριστικά τους ανταποκρίνονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στις προσδοκίες σας:

  • Τεχνολογία Layer-2 (Ethernet) και Layer-3 (VPN)
  • Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις οποιασδήποτε επιχείρησης με τεχνολογία Ethernet με τρεις τρόπους: οπτικές ίνες, καλώδιο coaxial και τεχνολογία χαλκού xDSL.
  • Ταχύτητες μέχρι 1Gbps
  • Εγγυημένες δυνατότητες για όλα τα συνδεδεμένα σημεία της επιχείρησης μέσω SLA
  • Αναβάθμιση χωρίς διακοπή της υπηρεσίας

Επιπλέον, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε εμείς τον εξοπλισμό σας, με μία επιπρόσθετη χρέωση.

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: η λύση που σχεδιάσαμε με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας είναι μοναδική. Έτσι, αποφεύγετε χρεώσεις για χαρακτηριστικά υπηρεσιών που δεν χρειάζεστε.

Χρόνο: η δικτύωσή σας επιταχύνει και είναι συνεχώς ενεργή

Υποστήριξη: η ομάδα υποστήριξης και οι ειδικοί που διαθέτουμε γνωρίζουν την επιχείρηση και το δίκτυό σας. Καλώντας μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από εξωτερικό), μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ευέλικτη υπηρεσία υποστήριξης Premium SMS 8120: εσείς μας στέλνετε απλώς το όνομα της επιχείρησής σας και εμείς σας καλούμε για λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Πήρα την απόφασή μου (ή θέλω απλώς να συζητήσω λίγο περισσότερο για την δική μου λύση). Τι πρέπει να γίνει τώρα;

Απλά κάλεστε μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό) ή στείλτε μας e-mail στο info@cablenet.business. Κατόπιν, μία πλήρης περιγραφή των απαιτήσεών σας θα διαβιβαστεί σε κάποιον/α από τους Υπεύθυνους Πωλήσεων που θα επανέλθει σε εσάς για να συζητήσετε την μοναδική πρόταση που θα σας παρουσιάσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση