Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις ISDN PRI SIP TRUNK HOSTED PBX Ειδικοί Αριθμοί

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

Σχετικοί σύνδεσμοι HOSTED PBX ISDN PRI SIP TRUNK Ειδικοί Αριθμοί Κρατήστε ασφαλείς τις υπηρεσίες τηλεφωνίας σας!

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

Η επιχείρησή σου και εμείς έχουμε ένα ακόμα κοινό: προτιμούμε την προσωπική επικοινωνία. Σου αρέσει η αίσθηση της άνεσης στις καθημερινές σου δραστηριότητες που επιτυγχάνεται μέσα από την απρόσκοπτη τηλεφωνική επικοινωνία. Η ομάδα μας δεν σου προσφέρει απλώς λύσεις τηλεφωνίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σου προσφέρουμε τη ανεκτίμητη αίσθηση της ασφάλειας. Ας μιλήσουμε για τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις! Η επιχείρησή μου είναι μεγάλου μεγέθους και διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο (PΑBX) και χρειάζεται τουλάχιστον 30 ταυτόχρονες τηλεφωνικές γραμμές. Η υπηρεσία ISDN PRI είναι σχεδιασμένη για εσένα: απευθείας σύνδεση μεταξύ του πελάτη της επιχείρησής σου και του τηλεφωνικού δικτύου της Cablenet, άριστη μετάδοση φωνής τόσο κατά την διασύνδεση με τον πελάτη όσο και εντός του δικτύου και πολλά άλλα οφέλη. Η επιχείρησή μου διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο και χρειάζεται συγκεκριμένες, ταυτόχρονες τηλεφωνικές γραμμές. Έχουμε καλά νέα. Η Υπηρεσία SIP TRUNK είναι μια εύκολη, προσαρμόσιμη και ικανή λύση: απλό πρωτόκολλο,  IP-to-IP σύνδεση μεταξύ της επιχείρησης και του τηλεφωνικού κέντρου (soft-switch) της Cablenet, παρέχει ουσιαστική εξοικονόμηση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τηλεφωνικές γραμμές. Η επιχείρηση μου δεν σχεδιάζει να επενδύσει στην φυσική εγκατάσταση ενός τηλεφωνικού κέντρου. Κανένα πρόβλημα. Η Υπηρεσία Εικονικού Τηλεφωνικού Κέντρου (Hosted PBX) υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού κέντρου αλλά  παρέχει και τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: χαμηλό κόστος απόκτησης, αποφυγή εξόδων συντήρησης , πολλαπλές τηλεφωνικές διευκολύνσεις, ηλεκτρονική διαχείριση πληροφορίας, εύκολη αναβάθμιση υπηρεσίας. Η επιχείρησή μου έχει υποκαταστήματα και το προσωπικό συχνά βρίσκεται εκτός των γραφείων μας. Κάποια από τις ακόλουθες υπηρεσίες θα σας δώσει τη λύση: δωρεάν κλήσεις 800, ένα αριθμός 777, προσωπικός αριθμός 700. Η επιλογή δική σας, η ευθύνη δική μας! Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: λιγότερα τέλη κλήσεων και πάγιες χρεώσεις

Χρόνο: εξοικονομείτε τον χρόνο της επιχείρησής σας αποφεύγοντας την εγκατάσταση εξοπλισμού που ποτέ δεν χρειάστηκε ούτε χρησιμοποιήθηκε.

Υποστήριξη: μία εξειδικευμένη ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης με την οποία έρχεστε εύκολα σε επαφή σας συνδράμει αποτελεσματικά γνωρίζοντας ακριβώς τις προσδοκίες και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

Η επιχείρησή σας και εμείς έχουμε ένα ακόμα κοινό: προτιμούμε την προσωπική επικοινωνία.

Σας αρέσει η αίσθηση της άνεσης στις καθημερινές σας δραστηριότητες που επιτυγχάνεται μέσα από την απρόσκοπτη τηλεφωνική επικοινωνία.

Η ομάδα μας δεν σας προσφέρει απλώς λύσεις τηλεφωνίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σας προσφέρει την ανεκτίμητη αίσθηση της ασφάλειας.

Ας μιλήσουμε για τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση