Διάγραμμα Υπηρεσίας Σύνδεσης

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις ISDN PRI SIP TRUNK HOSTED PBX Ειδικοί Αριθμοί
Πίσω στις HOSTED PBX

Διάγραμμα Υπηρεσίας Σύνδεσης

Κανένα πρόβλημα. Η Υπηρεσία Hosted PBX είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

“Η Υπηρεσία Hosted PBX “ προσφέρει το βασικό πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για εγκατάσταση ενός φυσικού τηλεφωνικού συστήματος στον χώρο της επιχείρησής σας.

Όλα τακτοποιούνται μέσω των ιδιόκτητων servers της Cablenet και το ειδικό λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στους ιδιόκτητους server της Cablenet, σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας και το οποίο προσφέρεται και υποστηρίζεται από πιστοποιημένους συνεργάτες της Cablenet.

Είστε πιθανώς εξοικειωμένος/η με τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών PBX. Λοιπόν, η Υπηρεσία Hosted PBX της Cablenet Business τα διατηρεί όλα αλλά σας προφέρει και τα εξής επιπρόσθετα πλεονεκτήματα:

  • Πληρώνετε λιγότερα για την απόκτηση του πακέτου
  • Απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα τηλεφωνικών κλήσεων
  • Δεν πληρώνετε για συντήρηση εξοπλισμού
  • Επωφελείστε της άμεσης αναβαθμισιμότητας
  • Καλείτε δωρεάν προς όλους τους συνδρομητές Cablenet συμπεριλαμβανομένων των ενδο-εταιρικών κλήσεων
  • Έχετε πρόσβαση σε υπηρεσία φωνοταχυδρομείου
  • Αξιοποιείτε πολλαπλές τηλεφωνικές διευκολύνσεις και την ηλεκτρονική διαχείριση υπηρεσίας
  • Αναβαθμίζετε εύκολα την υπηρεσία σας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτει η επιχείρησή σας πριν την ρύθμιση της υπηρεσίας μια σύνδεση Διαδικτύου (Cablenet κατά προτίμηση) με την ελάχιστη ταχύτητα που είναι απαραίτητη με βάση τα πρωτόκολλα συμπίεσης φωνής (G.711 ή G.729).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση