Ειδικοί Αριθμοί

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις ISDN PRI SIP TRUNK HOSTED PBX Ειδικοί Αριθμοί
Πίσω στις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις

Ειδικοί Αριθμοί

Η επιχείρησή μου χρειάζεται ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς ώστε οι πελάτες μου, οι υποστηρικτές και οι συνεργάτες μου να μπορούν να απευθυνθούν σε αυτή εύκολα. Επίσης, η επιχείρησή μου έχει υποκαταστήματα και το προσωπικό μου βρίσκεται συχνά εκτός των γραφείων μας.

Έχουμε ξεχωριστές απαντήσεις σε κάθε ένα από αυτά τα ζητήματα που απασχολούν την επιχείρησή σας. Το σίγουρο είναι ότι κάποια από τις ακόλουθες υπηρεσίες θα δώσει τη λύση: Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων 800, Υπηρεσία Ενός Αριθμού 777, Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμός 700.
Η επιλογή δική σας, η ευθύνη δική μας!

  • Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων 800

Με την Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων 800, η επιχείρησή σας αποκτά όλα τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μοναδικού αριθμού με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι όλοι οι πελάτες σας μπορούν να σας καλέσουν δωρεάν.

Με την Υπηρεσία Εθνικών Δωρεάν Κλήσεων 800 ενθαρρύνετε τους πελάτες της επιχείρησής σας, από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας, να σας καλέσουν, ανεξαρτήτως γεωγραφικής βάσης. Οι κλήσεις γίνονται καλώντας τον αριθμό 800ΧΧΧΧΧ όπου 800 είναι ο κωδικός της υπηρεσίας και ΧΧΧΧΧ ο δικός σας ξεχωριστός 5ψήφιος αριθμός.

Σήμερα η υπηρεσία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία από κτηματομεσιτικά γραφεία, εταιρείες ανάπτυξης γης, τουριστικά συγκροτήματα, γραφεία ταξί, κ.α.
Γιατί και η επιχείρησή σας να μην δώσει αυτή την συναρπαστική δυνατότητα και στους δικούς της πελάτες από όλη τη χώρα; Γνωρίζετε καλύτερα ότι το να νιώθουν οι υποψήφιοι πελάτες σας την άνεση να σας καλέσουν, σημαίνει και περισσότερη άνεση να συζητήσουν μαζί σας για κάποια αγορά.

  • Υπηρεσία Ενός Αριθμού 777

Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας διαθέτει 2 ή περισσότερα υποκαταστήματα και θέλετε όλοι οι πελάτες σας να εξυπηρετούνται από ένα κοινό σημείο ή αν ακόμα θέλετε οι πελάτες σας να μπορούν να απομνημονεύσουν εύκολα τον εταιρικό σας αριθμό, κάτι το οποίο τους φέρνει ακόμα πιο κοντά σας, κάνοντάς τους να νιώθουν οικεία, η Υπηρεσία Ενός Αριθμού 777 είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Με την Υπηρεσία Ενός Αριθμού 777, οι πελάτες σας μπορούν να απευθυνθούν σε εσάς πιο εύκολα, από οποιαδήποτε περιοχή της Κύπρου, καθώς οι κλήσεις γίνονται καλώντας τον αριθμό 777XΧΧΧΧ όπου 777 είναι ο κωδικός της υπηρεσίας και XΧΧΧΧ ο δικός σας ξεχωριστός 5ψήφιος αριθμός.

Για αυτό το λόγο η Υπηρεσία Ενός Αριθμού 777 χρησιμοποιείται σήμερα με μεγάλη επιτυχία από αλυσίδες καταστημάτων γρήγορου φαγητού, τουριστικά γραφεία, λογιστικά-ελεγκτικά γραφεία, αντιπροσωπείες εξαρτημάτων, εταιρείες παροχής οδικής βοήθειας, εταιρείες ταχυμεταφορών κ.α. Τώρα και η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει αυτή την υπηρεσία εύκολης επικοινωνίας και να επωφεληθεί απευθείας των πλεονεκτημάτων της.

  • Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμού 700

Με την υπηρεσία Προσωπικός Αριθμός, οι κλήσεις που δέχεστε προς αυτόν τον αριθμό μπορούν να οδηγούνται διαδοχικά μέχρι και σε τρία σταθερά ή κινητά τηλέφωνα που εσείς θα καθορίζετε. Κάθε φορά που η κλήση δρομολογείται σε κάποιο τηλέφωνο, αυτός που σας καλεί θα ακούει ηχογραφημένη ανακοίνωση, Εάν, τέλος, δεν εντοπιστείτε, οι κλήσεις θα τερματίζονται σε φωνοκιβώτιο της επιλογής σας.

Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι εσείς δεν χρεώνεστε για τη μεταβίβαση της κλήσης από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Ένα άλλο όφελος είναι ότι ο Προσωπικός Αριθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με τηλεφωνικούς αριθμούς που δεν ανήκουν στη Cablenet.

Σήμερα η υπηρεσία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, συνεργεία καθαρισμού και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις επωφελούνται ορατών και θετικών αποτελεσμάτων τα οποία τώρα μπορεί και η επιχείρησή σας να διασφαλίσει.

  • Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμού 700. Συνέχεια…

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε μία μικρή επιχείρηση της οποίας τα μέλη ή το προσωπικό περνούν μεγάλο μέρος της μέρας εκτός γραφείου, τότε η Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμού 700 είναι μια ιδανική λύση για εσάς.

<pΗ Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμού 700 είναι ιδανική για επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν εύκολα απομνημονεύσιμο αριθμό τον οποίο οι πελάτες μπορούν να καλέσουν από όλη την Κύπρο ενώ η κλήση ανακατευθύνεται διαδοχικά σε περισσότερους αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου.

Η Υπηρεσία Προσωπικού Αριθμού 700 είναι επίσης απαραίτητη εάν η επιχείρησή σας διαθέτει 2 ή 3 υποκαταστήματα και επιδιώκετε να διασφαλίσετε ότι αν μία κλήση προς ένα από αυτά δεν απαντηθεί, τότε θα προωθηθεί προς άλλο υποκατάστημα.

Οι κλήσεις γίνονται καλώντας τον αριθμό 700ΧΧΧΧΧ όπου 700 είναι ο κωδικός της υπηρεσίας και ΧΧΧΧΧ ο δικός σας ξεχωριστός 5ψήφιος αριθμός.

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: Τα οφέλη ποικίλουν ανάλογα με την επιλεγμένη λύση. Το σίγουρο είναι ότι επιλέγετε ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και, παράλληλα, αποφεύγετε κόστη για αριθμούς που δεν χρησιμοποιούνται ποτέ.

Χρόνο: Όσο πιο σύντομα και όσο πιο εύκολα φέρετε τους πελάτες σας κοντά σας, τόσο περισσότερος είναι ο χρόνος που εξοικονομείτε για την επιχείρησή σας. Είμαστε σίγουροι ότι για εσάς αυτό είναι κοινή λογική. Ας κάνουμε τώρα την κοινή λογική πραγματικότητα, σε σχέση με το σύστημα τηλεφωνικών γραμμών σας.

Υποστήριξη: Οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες υποστήριξης της επιχείρησής σας με ιδιαίτερη προσοχή και με εξατομικευμένο τρόπο. Το εξειδικευμένο υποστηρικτικό προσωπικό της Cablenet Business περιμένει την κλήση σας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό) για να επιλύσει οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα αντιμετωπίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ευέλικτη υπηρεσία υποστήριξης Premium SMS 8120: εσείς μας στέλνετε απλώς το όνομα της επιχείρησής σας και εμείς σας καλούμε για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Πήρα την απόφασή μου (ή θέλω απλώς να συζητήσω λίγο περισσότερο για την δική μου λύση). Τι πρέπει να γίνει τώρα;

Είμαστε πάντα εδώ για να σας καλωσορίσουμε ως συνδρομητή ή για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας. Απλά κάλεστε μας στο 120 (ή στο +357 22260120 από το εξωτερικό) ή στείλτε μας e-mail στο info@cablenet.business. Κατόπιν, μία πλήρης περιγραφή των απαιτήσεών σας θα διαβιβαστεί σε κάποιον/α από τους Υπεύθυνους Πωλήσεων που θα επανέλθει σε εσάς για να συζητήσετε την μοναδική πρόταση που θα σας παρουσιάσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση