Υπηρεσία DDos Mitigation

Μαζική Αποστολή SMS
Πίσω στις Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Υπηρεσία DDos Mitigation

Έχω πάρει απόφαση (ή απλά θέλω να συζητήσω περισσότερο τη δική μου λύση). Ποια είναι τα επόμενο βήματα;

Απλά καλέστε μας στο 120 (ή 357 22 260120 από εξωτερικό) ή στείλτε μας email στο info@cablenet.business. Το αίτημά σας θα το αναλάβει ο Προσωπικός Σύμβουλος Πωλήσεων μας, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει μια μοναδική λύση βάσει των εταιρικών αναγκών σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Υπηρεσίας Μετριασμού DDoS μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής μου δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να μείνει απροστάτευτη απέναντι σε κακόβουλη παρέμβαση ή απειλή.

Καμία εταιρική ιστοσελίδα δεν θα πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσει διακοπή λειτουργίας ή να μείνει εκτεθειμένη σε επιθέσεις και απειλές. Η Υπηρεσία μας Μετριασμού DDoS σας επιτρέπει να προστατεύσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας απέναντι σε κυβερνοεπιθέσεις και απειλές και διασφαλίζει την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Στην Cablenet, έχουμε εγκαταστήσει μια κορυφαία λύση προστασίας βασισμένη στις βέλτιστες πρακτικές του τομέα της Κυβερνοασφάλειας, που μπορεί να προστατεύσει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και ιστοσελίδες, βάσει της επαγγελματικής μας πείρας στον τομέα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έτσι εξατομικεύουμε την Υπηρεσία μας Μετριασμού DDoS στο δικό σας επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε. Είναι τόσο απλό!

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: Πληρώνετε για μια εξατομικευμένη λύση ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζετε την επιχείρηση σας με τον καλύτερο τρόπο, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας και απώλεια εισοδήματος.

Χρόνο: Η ιστοσελίδα σας είναι πάντοτε διαθέσιμη και η διαδικτυακή σας παρουσία είναι αδιάκοπη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει διακοπή στις εργασίες της εταιρείας σας.

Υποστήριξη: Για εμάς η προστασία της ιστοσελίδας και της διαδικτυακής παρουσίας απέναντι σε απειλές κι επιθέσεις είναι προσωπικό θέμα. Έτσι οι ειδικοί υποστήριξής μας είναι πάντοτε έτοιμοι να λάβουν το τηλεφώνημά σας στο 120 (ή 357 22 260 120 από εξωτερικό) για να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση