UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®

Μαζική Αποστολή SMS
Πίσω στις Επιπρόσθετες υπηρεσίες

UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®

Σχετικοί σύνδεσμοι Συχνές ερωτήσεις Οροι και προϋποθέσεις

Πλέον δεν πρέπει να ανησυχείτε για το Wi-Fi σας.

Αποκτήστε το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®, με 2 SuperPods, στην ειδική προσφορά των €1,99/μήνα, για να έχετε πάντα κορυφαία απόδοση Wi-Fi, σε όποιο σημείο της επιχείρησής σας κι αν βρίσκεστε.

Adapt™: Γρήγορο, αξιόπιστο και σταθερό Internet, παντού, πάντα, για όλους.
Access™: Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και πρόσβαση επισκεπτών.
Guard™: Ασφαλείς συσκευές, ξέγνοιαστη πλοήγηση στο internet, αποκλεισμός διαφημίσεων.
Sense™ Αναγνώριση κίνησης σε όλη την επιχείρηση για να μην ανησθχείτε για τίποτα.

Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση μέσω της εφαρμογής HomePass® App στο κινητό.
Συνεχής Εξυπηρέτηση Πελατών.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Επιπλέον SuperPod™: €3.00/μήνα/SuperPod™, με ή χωρίς 24μηνο συμβόλαιο

Σημειώσεις

  • Η τιμή των €5,90/μήνα αφορά στην υπηρεσία UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® με 2 SuperPods και 24μηνο συμβόλαιο. Χωρίς 24μηνο συμβόλαιο η τιμή διαμορφώνεται στα €9,90/μήνα.
  • Ο μέγιστος αριθμός των SuperPod™ ανά συνδρομή είναι 5.
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Adapt™

Γρήγορο, αξιόπιστο, σταθερό internet, παντού, πάντα, για όλους.

Περπατήστε από δωμάτιο σε δωμάτιο κάνοντας βιντεοκλήση, δείτε στη συσκευή που επιθυμείτε το αγαπημένο σας 4K βίντεο ή κατεβάστε οποιοδήποτε αρχείο, όλα την ίδια στιγμή.

Το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® σας παρέχει γρήγορη και αδιάλειπτη σύνδεση στο internet, όπου και όποτε το χρειάζεστε.

Χρησιμοποιήστε το internet έξυπνα, κάθε στιγμή.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα δικτύωσης, το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® αναγνωρίζει συνεχώς τις ανάγκες σας στο internet και βελτιώνει τη χρήση του, μοιράζοντας χωρητικότητα στις συσκευές που τη χρειάζονται περισσότερο. Και κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερο!

Κάλυψη Wi-Fi σε όλη την επιχείρηση.

Προσθέστε επιπλέον SuperPods™, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησή σας.

Access™

Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και πρόσβαση επισκεπτών.

Δώστε πρόσβαση στο Wi-Fi, σε άτομα που εμπιστεύεστε και επιτρέψτε στις συσκευές τους να αλληλεπιδρούν με όλες τις άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην επιχείρησή σας.

Περιορισμένη πρόσβαση επισκεπτών

Δημιουργήστε συγκεκριμένους κωδικούς για κάθε επισκέπτη και στη συνέχεια επιλέξτε σε ποια συνδεδεμένη συσκευή, όπως εκτυπωτές, τηλεοράσεις, κάμερες ασφαλείας ή θερμοστάτες, μπορεί να έχει πρόσβαση και κάντε τους να νιώσουν σαν να είναι στο σπίτι τους.

Πρόσβαση μόνο στο internet

Δυνατότητα πρόσβασης στο internet με κωδικό, μόνο σε συσκευές που συνδέονται στο internet και όχι σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές της επιχείρησης.

Γονικός έλεγχος

Κάντε το internet ένα ασφαλέστερο μέρος επιλέγοντας το περιεχόμενο που θα έχει πρόσβαση η κάθε συσκευή.

Αποκλεισμός πρόσβασης στο internet

Μερικές φορές καλό είναι να μην είμαστε συνέχεια στο internet! Προγραμματίστε αποκλεισμό πρόσβασης στο internet, αποκλείστε μια συγκεκριμένη συσκευή ή ένα άτομο και παρακολουθήστε τα επίπεδα χρήσης του internet.

Guard™

Ασφαλείς συσκευές, ξέγνοιαστη πλοήγηση στο internet, αποκλεισμός διαφημίσεων.

To UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® φιλτράρει οποιοδήποτε ύποπτο περιεχόμενο, καθώς οι συσκευές σας συνδέονται στο Internet, προστατεύοντας σας, σε πραγματικό χρόνο, από απειλές όπως ιοί, κακόβουλα λογισμικά, επιθέσεις phishing κ.α.

Προηγμένη προστασία IoT™

Το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®, αναγνωρίζει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και τις παρακολουθεί συνεχώς για ύποπτη δραστηριότητα. Εάν υπάρχει παραβίαση σε μια συσκευή, το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®, θέτει σε καραντίνα τη συσκευή, αποτρέποντας την εξάπλωση της απειλής στις υπόλοιπες συνδεδεμένες συσκευές σας.

Αποκλεισμός διαφημίσεων

Το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass®, αποκλείει το περιεχόμενο διαφημίσεων που προέρχεται από γνωστούς διακομιστές διαφημίσεων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία περιήγησης.

Sense™

Αναγνώριση κίνησης σε όλη την επιχείσηση, για να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Οι υφιστάμενες έξυπνες συσκευές σας γίνονται ανιχνευτές κίνησης, για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο ολόκληρης της επιχείρησής σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή HomePass® σας δείχνει τις κινήσεις κοντά σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή ή δωμάτιο στο δίκτυό σας. Ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις, ώστε να ενημερώνεστε εάν υπάρχει κίνηση όταν λείπετε.

Επιπλέον, το σύστημα αγνοεί την κίνηση των κατοικίδιων ζώων για την αποφυγή ψευδών συναγερμών, ενώ δεν χρειάζεται να το απενεργοποιήσετε, αφού καταγράφει αυτόματα την άφιξή σας όταν η κύρια συσκευή σας είναι στην επιχείρηση σας.

HomePass® App

Πάρτε τον έλεγχο του Wi-Fi στα χέρια σας.

Με την εφαρμογή HomePass® μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο Wi-Fi και πόσα MB καταναλώνουν. Επίσης, μπορείτε να καθορίσετε το περιεχόμενο που θα έχει πρόσβαση η κάθε συσκευή.

Επιπλέον, η εφαρμογή HomePass® σας παρέχει καθημερινά πληροφορίες, σχετικά με την ισχύ του σήματος Wi-Fi και τη δραστηριότητα δικτύου, ενώ βελτιστοποιεί το οικιακό σας δίκτυο αναγνωρίζοντας όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Χρήση και διαχείρηση συσκευών

Ένα κλικ σε κάθε συσκευή σας παρέχει πληροφορίες για την ισχύ του σήματος και την κατανάλωση ΜΒ. Επίσης, μπορείτε να δείτε ποια Μπορείτε επίσης να δείτε ποιο SuperPod ™ είναι συνδεδεμένο.

Εξαιρετικά απλή εγκατάσταση

Συνδέστε το SuperPod™ στην πρίζα και αφήστε το σύστημα να πιάσει δουλειά. Το UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® αναγνωρίζει όλες τις συσκευές σας, εντοπίζει τη ροή της κυκλοφορίας και αρχίζει να βελτιώνει το δίκτυο σας. Το HomePass® App σας βοηθά να διαχειριστείτε την εγκατάσταση με μερικές γρήγορες κλικ.

Το Wi-Fi που ξέρει όλη την ομάδα

Με τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις συσκευές που βρίσκονται στο δίκτυό σας και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούν οι χρήστες, θα έχετε πάντα ηρεμία στην επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση