Συχνές ερωτήσεις – Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass® service

1Το σύστημα Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass® αντικαθιστά τον εξοπλισμό που έχω από την Cablenet;
Το σύστημα Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass® λειτουργεί με τον υφιστάμενο εξοπλισμό της Cablenet. Πρέπει να συνδέσετε, με ethernet καλώδιο, ένα από τα SuperPods™ στον εξοπλισμό της Cablenet, ώστε να λειτουργήσει. Εάν είναι ανοιχτό το Wi–Fi, στον εξοπλισμό της Cablenet, μην ξεχάσετε να το κλείσετε μέχρι να ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία.
2Σε τι διαφέρει το σύστημα Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass® από το Wi-Fi modem ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα επέκτασης Wi-Fi;
Το απλό Wi–Fi modem μπορεί να σας δώσει την ταχύτητα που χρειάζεστε, όσο βρίσκεστε κοντά στο modem. Τα συστήματα επέκτασης Wi–Fi μπορούν να βελτιώσουν την κάλυψη, ωστόσο είναι συχνά περίπλοκα, αναξιόπιστα και με χαμηλή απόδοση. Το σύστημα UltraWiFi, Powered by Plume HomePass® είναι ένα σύστημα που συνδυάζει το cloud με το Wi–Fi, ώστε να έχετε σταθερή και συνεχή κάλυψη, με υψηλές ταχύτητες σε κάθε δωμάτιο της επιχείρησης, χρησιμοποιώντας απίστευτα γρήγορα SuperPods™ τριών ζωνών, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αυτόματου ανοίγματος καναλιών.
3Πόσα SuperPods™ χρειάζομαι;
Για επιχείρηση 1-2 γραφείων, το πακέτο με τα 2 SuperPods™, είναι αρκετό. Για επιχείρηση με 3-4 γραφεία, προτείνουμε να έχετε 3 SuperPods™. Εάν η επιχείρησή σας έχει περισσότερα από 4 γραφεία ή έχει κάποιο επιπρόσθετο χώρο που πρέπει να καλύψετε, προτείνουμε να έχετε 4 SuperPods™. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, σχετικά με την κάλυψη του Wi-Fi της επιχείρησής σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Cablenet.
4Τι συμβαίνει εάν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Τα SuperPods™ θα παραμείνουν στην κατοχή μου;
Τα SuperPod™ της επιπρόσθετης υπηρεσίας Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass® είναι ιδιοκτησία της Cablenet και θα πρέπει να επιστραφούν σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιλέξει να τερματίσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
5Ποια είναι η εμβέλεια του Plume HomePass® SuperPod™;
Είναι δύσκολο να αναφέρουμε την ακριβή εμβέλεια του Plume HomePass® SuperPod™, διότι υπάρχουν πολλές μεταβλητές μέσα σε μία επιχείρηση. Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, μπορείτε να τοποθετήσετε SuperPod™, σε κάθε δεύτερο γραφείο της επιχείρησής σας. Το κάθε SuperPod™ έχει εμβέλεια 9-12 μέτρα, με τοίχους ανάμεσα, ενώ σε ανοιχτούς χώρους έχει εμβέλεια 18-24 μέτρα. Το σύστημα Plume HomePass® μετράει την απόδοση μεταξύ των SuperPods™ και δημιουργεί την καλύτερη σύνδεση μεταξύ των SuperPods™.