Το Διεθνές Δίκτυο της Cablenet

Μπες στον κόσμο της απεριόριστης διασύνδεσης


Αυτή είναι η δική μας πολυεπίπεδη, διεθνής υποδομή δικτύωσης που αξιοποιεί πολλαπλά υποθαλάσσια Καλωδιακά Συστήματα σε συνδυασμό με προστατευμένες επίγειες συνδέσεις.

Από τη στιγμή που γίνεστε μέλος της Cablenet Business, η επιχείρησή σας διασυνδέεται με μία υποδομή δικτύωσης που καταλήγει σε κεντρικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες όπως το Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη, τη Μασσαλία και την Αθήνα, όπου η Cablenet διατηρεί Σημεία Παρουσίας (Points of Presence- PoP).

Επιπλέον του πλεονεκτήματος της υποθαλάσσιας υποδομής, η Cablenet διατηρεί ένα πλήρη, εφεδρικό, αυτό-επισκευαζόμενο δακτύλιο στην κυρίως Ευρώπη που συνδέεται με το Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη και τη Μασσαλία με πολυδύναμη υποδομή 10Gbps.

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρησή σας επωφελείται από τη συμμετοχή και φυσική παρουσία της Cablenet σε μεγάλους ευρωπαϊκούς Κόμβους Διασύνδεσης Παρόχων Διαδικτύου, όπως οι LINX, DE-CIX και AMS-IX, και διασυνδέεται απευθείας με πέραν των 500 παρόχων σε περισσότερες από 52 χώρες παγκοσμίως. Έτσι, αφού η σύνδεση στο δίκτυο προορισμού γίνεται απευθείας, παρακάμπτοντας τρίτους, εξασφαλίζετε τη χαμηλότερη καθυστέρηση κυκλοφορίας για προορισμούς στο Διαδίκτυο.

Προσκαλούμε την επιχείρησή σας να ζήσει την εμπειρία της συνεργασίας με τους καλύτερους παρόχους, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο διαδίκτυο και διατηρώντας πολλαπλά σημεία σύνδεσης με διακομετακομιστικούς παρόχους σε Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Μασσαλία.

Ανακαλύψτε τον δικό μας κόσμο υψηλής τεχνολογίας
Γίνετε μέλος της Cablenet Business

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση