Η Cablenet διπλασιάζει τα DATA σε όλα τα πακέτα Κινητής, για να επικοινωνείτε ακόμα περισσότερο!

Learn more

Η Cablenet διπλασιάζει τα DATA σε όλα τα πακέτα Κινητής, για να επικοινωνείτε ακόμα περισσότερο!

Η Cablenet διπλασιάζει τα DATA σε όλα τα πακέτα Κινητής, για να επικοινωνείτε ακόμα περισσότερο!

Στην Cablenet, εκτός από όλα τα απαραίτητα μέτρα που παίρνουμε για την ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε, συνεχίζουμε να έχουμε ως προτεραιότητα την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Επικοινωνίας και Ψυχαγωγίας προς τους Συνδρομητές μας, καθώς και την παροχή επιπρόσθετων οφελών για να επικοινωνούν ακόμα περισσότερο.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, η Cablenet ενημερώνει ότι από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών, διπλασιάζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ο όγκος δεδομένων Mobile Internet σε όλους τους Εταιρικούς Πελάτες με υπηρεσία Κινητής.

Πιο συγκεκριμένα, τα MB διπλασιάζονται στα παρακάτω πακέτα Κινητής:

Εταιρικοί Πελάτες Υφιστάμενα Data Nέα διπλάσια Data
Mobile Purple Biz 1 500MB 1GB
Mobile Purple Biz 2 1GB 2GB
Mobile Purple Biz 3 2GB 4GB
Mobile Purple Biz 4 6GB 12GB

 

Το παραπάνω όφελος θα μπορούν να το απολαύσουν και όσοι νέοι Εταιρικοί Πελάτες, αποκτήσουν ένα από τα παραπάνω πακέτα Κινητής, εντός του συγκεκριμένου διαστήματος.

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε χωρίς περιορισμούς, ενώ παράλληλα από την ασφάλεια του σπιτιού μας, μπορούμε να ανακαλύπτουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο, σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε όπως μας καλέσετε στο 120.

#HomeWithCablenet

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις