Ο Άριστος Ανδρέου στην οικογένεια της CABLENET

Learn more

Ο Άριστος Ανδρέου στην οικογένεια της CABLENET

Η CABLENET καλωσορίζει στην ομάδα της τον Άριστο Ανδρέου, ο οποίος από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 κατέχει τη θέση του Enterprise Solutions Manager.

Στις βασικές αρμοδιότητες του Άριστου Ανδρέου θα είναι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων ICT και τηλεπικοινωνιακών λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των επιχειρηματικών πελατών της Cablenet, καθώς επίσης και η ενδυνάμωση σχέσεων και ανάπτυξη εργασιών με διεθνείς παρόχους. 

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, ο Άριστος Ανδρέου έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της CABLENET και να συμβάλει θετικά στην υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας. Ο Άριστος Ανδρέου ξεκίνησε την καριέρα του στην ΜΤΝ, όπου για 9 χρόνια ήταν στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε μέλος της διοικητικής ομάδας της ΜΤΝ Business.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Ηλεκτρολογική Μηχανική (MSc), με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις σε συστήματα διαφόρων κατασκευαστών όπως η Huawei, η Alcatel και η Cisco .Ευχόμαστε στον Άριστο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις