Service page greek

Οι servers της επιχείρησης μου πρέπει να τοποθετηθούν με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της Cablenet.

Κανένα πρόβλημα. Η Υπηρεσία Colocation προσφέρει στην επιχείρηση σας τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τους δικούς σας servers σε τυποποιημένα racks, μέσα στο Data Centre μας.

Το Data Centre της Cablenet είναι συνδεδεμένο με το τοπικό και διεθνές δίκτυό του μέσω πολλαπλών συνδέσεων 10, επιτρέποντας τη σύνδεση με όλα τα σημεία παρουσίας (points of presence-POP) της Cablenet και όχι μόνο.

Το ιδιόκτητο Tier-3 Host Data Centre μας χρησιμοποιεί τεχνολογία οπτικών ινών τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπλέον, το Data Centre της Cablenet είναι ανεξάρτητο όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση και, ως εκ τούτου, εξαιρετικά αξιόπιστο. Ο συνδυασμός ηλεκτρισμού και διπλών γεννητριών πετρελαίου (διπλή ανεξάρτητη τροφοδότηση) μέσω κεντρικών συστημάτων αρθρωτού UPS (2N+1) διασφαλίζει την αξιοπιστία του Data Centre μας.

Το Data Centre της Cablenet είναι ειδικά σχεδιασμένο ούτως ώστε να προσφέρει στους servers σας ένα περιβάλλον πραγματικά υψηλής ασφάλειας. Την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Data Centre της Cablenet διασφαλίζουν το σύστημα πυρανίχνευσης, το σύστημα ψύξης και τα συστήματα παρακολούθησης  κι ελεγχόμενης πρόσβασης, όλα προηγμένης τεχνολογίας.

Τοποθετώντας τους servers σας στο Data Centre της Cablenet, η επιχείρησή σας ωφελείται επίσης από μετρούμενες χρεώσεις κατανάλωσης ενέργειας. Η κατανάλωση ενέργειας χρεώνεται επιπρόσθετα της Μηνιαίας Χρέωσης Colocation: η Cablenet εφαρμόζει έναν μετρητή ηλεκτρικής κατανάλωσης στην τροφοδότησή σας ο οποίος μετρά την πραγματική σας κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο, δεν πληρώνετε χρεώσεις ηλεκτροδότησης που δεν ανταποκρίνονται στο ακριβές ποσό της χρήσης σας.

Συνοπτικά, σας προσφέρουμε:

 • Συνεχόμενη κατανομή δεδομένων
 • Αδιάκοπη παροχή ηλεκτροδότησης
 • Ασφάλεια
 • Δυνατότητα διεύρυνσης
 • Ποιοτική υποστήριξη
 • Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο

Πολύ απλά, σας προσφέρουμε ηρεμία.

Τι εξοικονομώ και τι κερδίζω;

Χρήμα: Στο Data Centre της Cablenet, δεν πληρώνετε περισσότερο από αυτό που πραγματικά καταναλώνετε. Η επένδυσή σας στο Data Centre μας είναι ασφαλής αφού προστατεύουμε την υποδομή και τα δεδομένα σας στο πιο ψηλό επίπεδο.

Χρόνο: Λόγω της αδιάκοπης ηλεκτροδότησής μας, οι servers σας δεν παύουν ποτέ να λειτουργούν. Η συνεχόμενη διαδικτυακή παρουσία σας θα είναι πάντα εξασφαλισμένη.

Υποστήριξη: Οι ειδικοί υποστήριξής μας μπορούν να χειριστούν οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους καλώντας το 120 (ή 357 22 260 120 από εξωτερικό). Επιπρόσθετα, η τεχνική υποστήριξη του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου είναι διαθέσιμη επί 24ωρης βάσης. Η προαιρετική μας τεχνική υποστήριξη Smart Hands είναι επίσης διαθέσιμη και χρεώνεται σε ωριαία βάση, με ελάχιστη χρέωση 1 ώρα. Η υπηρεσία μας Smart Hands συμπεριλαμβάνει:

 • Περιφερειακή σύνδεση με servers (σύνδεση οθόνης, πληκτρολογίου, ποντικιού, ή κονσολών στον εξοπλισμό)
 • Παροχή οπτικών επαληθεύσεων για την βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων από μακριά (remote troubleshooting)
 • Επανεκκίνηση (power cycling) router, server ή διακόπτη κι επανεκκίνηση (soft-booting) server
 • Εκτέλεση επιτόπου διάγνωσης, βάσει οδηγιών
 • Μεταφορά καλωδίου
 • Μεταφορά εξοπλισμού εντός του rack του πελάτη
 • Περιγραφή εξοπλισμού
 • Εγκατάσταση ή/και ρύθμιση εξοπλισμού
 • Φόρτωση υλικού (CD/DVD/SB)

Έχω πάρει απόφαση (ή απλά θέλω να συζητήσω περισσότερο τη δική μου λύση). Πoιά είναι τα επόμενα βήματα;

Είμαστε πάντα εδώ για να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε αίτημα υποστήριξης έχετε ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Απλά καλέστε μας στο 120 (ή 357 22 260 120 από εξωτερικό) ή στείλτε μας email στο info@cablenet.business. Το αίτημά σας θα το αναλάβει ο Προσωπικός Σύμβουλος Πωλήσεων μας, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει μια μοναδική λύση βάσει των εταιρικών αναγκών σας.

Βάλλου γρικ Table header greekTable header greekTable header greekTable value greekTable value greekΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικ Table header greekTable header greekTable header greekTable value greekTable value greekΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικΒάλλου γρικ

Βάλλου γρικ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΗ CABLENET BUSINESS είναι πάντα στην διάθεση σας.Κεντρικά γραφείαΑγ. Νικολάου 41-49, κτίριο Nimeli, Block A, 2ος όροφος,2408 Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος T: 120 (εντός Κύπρου) T: +357 22 260 120 (από το εξωτερικό) F: +357 22 294 309E: info@cablenet.business (εντός Κύπρου) Στείλτε μας SMS με το όνομα της επιχείρησής σας και θα σας καλέσουμε. Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Πρότυπα και Συμμόρφωση